Mand amok: Smadrede ekskonens bil mens barn sad i bilen

KØBENHAVN: En 36-årig kvinde skulle lørdag hente sit otte-årige barn hos sin eks. Det endte ekstremt voldsomt da manden gik amok, og påkørte bilen – i den side hvor hans eget barn sad.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Lørdag eftermiddag kl. 13.28 slog en 36-årig kvinde fra København Ø alarm til 1-1-2, idet hun kort forinden ved Ølbycentret var blevet overfaldet og fået tildelt flere knytnæveslag af faderen til et fælles 8-årigt barn, som den 36-årige og en veninde efter aftale skulle afhente.

Barnet var blevet anbragt i en bilen, da den 36-årige kvinde pludselig blev overfaldet af barnets far med knytnæveslag.

Kvinden fik kæmpet sig ind i sin bil og flygtede mod Stensbjergvej, under flugten påkørte den rasende mand kvindens bil med sin egen bil. Under den videre kørsel ad Stensbjergvej fulgte faderen efter, og da moderen lavede en U-vending for at slippe væk, lykkedes det faderen at bakke ind i hendes bil – direkte i den side, hvor barnet var placeret.

Faderen steg herefter ud af sin bil og knuste ruderne i moderens bil, samtidig med at han krævede sin barn udleveret. Til sidst flygtede faderen – en 37-årig mand fra Køge – fra stedet uden at få barnet med sig.

Politiet ledte i løbet af eftermiddagen efter den 37-årige far med henblik på anholdelse, men fandt ham ikke. Han er nu massivt eftersøgt af politiet, der nu også leder efter ham i hans venne- og bekendtskabskreds.

Politiet har endvidere udfærdiget en socialrapport af hensyn til barnet og de oplevelser, som det har været udsat for, så også de sociale myndigheder kan blive underrettet om denne sag.