Rasende narkobilist slog politibetjent

GRENAA: En 31-årig mand var rasende, da en politipatrulje tillod sig at standse ham og endda havde den frækhed at sigte ham for narkokørsel, tirsdag i Grenaa. Det mente han berettigede ham til at slå på en politibetjent.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

En patrulje stoppede manden i sin bil, da han kom kørende på Fuglevænget i Grenaa. Den 31-årige virkede tydeligt påvirket af stoffer, og betjentene bad ham gå ud af bilen, da han var sigtet for narkokørsel.

Det blev den 31-årige så vred over, at han bankede bildøren hårdt ind i den ene betjent, mens han råbte, at begge betjente var nogle “bøsserøve”.

Den ene betjent tog nu fat i hans arm for at lede ham mod patruljebilen, men det fik den 31-årig til at blive endnu mere sur, og han slog nu betjenten to gange i ansigtet. Herefter tog betjentene lidt hårdere fat og lagde manden i håndjern på jorden, hvor han dog fortsatte med at gøre modstand.

Den 31-årige blev sigtet for vold mod polititjenestemand, for at råbe skældsord efter politiet og for at køre narkokørsel.