Salg af hundehvalp endte i hjemmerøveri

SALLINGE: En handel om en hundehvalp udviklede sig torsdag sidst på aftenen til et hjemmerøveri i Sallinge på Midtfyn, da sælger nægtede at sælge hvalpen til de interesserede købere.

(Modelfoto: Allan Andersen)

To mænd og en kvinde indfandt sig sidst på eftermiddagen hos en borger for at købe en hundehvalp, som var annonceret til salg. Den forurettede følte sig ikke tryg ved de potentielle købere og afviste at sælge hunden til dem.

De forlod ophidset stedet efter at have knust nogle vinduer på den forurettedes ejendom, så den dårlige fornemmelse af køberne var tydeligvis ikke ubegrundet.

Ved 22-tiden vendte de tre personer dog tilbage, de to mænd tiltvang sig adgang til ejendommen og overfaldt de den forurettede med flere knytnæveslag rettet mod ansigtet.

Mændene bemægtigede sig hundehvalpen og kørte fra stedet, men de nåede dog ikke langt før de kort tid efter blev anholdt af politiet. Sælgeren og den røvede hundehvalp er blevet genforenet, og voldsofret slap fra overfaldet med overfladiske skrammer.

De anholdte er alle yngre mennesker fra lokalområdet, og de blev alle fremstillet i grundlovsforhør kl. 13.30 – der er på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger om resultatet af grundlovsforhøret.