Tre anholdt: Vidner søges til voldsturné

Tre unge mænd blev torsdag varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for hele syv voldsepisoder på samme nat i Randers. Nu efterlyser Østjyllands Politi eventuelle yderligere ofre og vidner.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

De tre mænd mellem 17 og 21 år blev anholdt kl. 3.13 natten til lørdag d. 19. august under Randers Ugen på Rådhustorvet.

Her havde de helt umotiveret overfaldet en mand med slag og spark. I første omgang blev de afhørt, sigtet og løsladt. Men efterfølgende viste den intensive efterforskning, at de tre mænd stod bag ikke mindre end mindst syv voldsforhold begået i indre by i Randers mellem kl. 2.30 og 3.15.  Det var bl.a. videoovervågning, der kunne dokumentere de sigtedes voldshandlinger.

Gerningsmændene blev i går anholdt igen og blev i dag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Randers, sigtet for flere tilfælde af vold og grov vold. Her blev de varetægtsfængslet i fire uger.

Østjyllands Politi kan ikke udelukke, at gerningsmændene står bag endnu flere overfald. Derfor efterlyses personer, der eventuelt er blevet udsat for vold natten til lørdag d. 19. august i centrum af Randers. Desuden vil politiet gerne høre fra eventuelle vidner, der har overværet eller filmet de tre mænds overfald.