Tre mænd anholdt for grov vold mod medarbejder ved SKAT

SILKEBORG: Politiet har torsdag anholdt tre mænd i sagen, hvor en SKAT-medarbejder den 14. marts 2017 blev overfaldet udenfor sit hjem ved Silkeborg. De tre anholdte fremstilles i grundlovsforhør fredag.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Midt- og Vestjyllands Politi har torsdag anholdt tre personer for grov vold mod en 37-årig kvindelig medarbejder ved SKAT. Kvinden blev overfaldet udenfor sit hjem ved Silkeborg tidligt om morgenen den 14. marts 2017.

Der er tale om tre mænd på henholdsvis 28 år, 36 år og 47 år – alle bosiddende i Københavnsområdet. De er sigtet for overtrædelse af straffelovens § 119, jf. § 245, stk. 1, ved i forening at have planlagt og udøvet vold af særlig rå, brutal eller farlig karakter begået mod nogen i offentlig tjeneste eller hverv.

Ved overfaldet blev kvinden slået flere gange med knyttet næve i ansigtet og på kroppen, hvorved hun blandt andet pådrog sig flere kæbe- og ribbensbrud. Politiet er af den opfattelse, at overfaldet fandt sted som følge af kvindens arbejde i SKAT.

Grundlovsforhøret finder sted i Retten i Herning fredag formiddag kl. 9.30, og anklagemyndigheden vil anmode om dørlukning, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.