64-årig mand slået ned af beruset 30-årig kvinde

HOLBÆK: Onsdag aften kl. 18.05 anholdt politiet en 30-årig kvinde og en 40-årig mand, begge med ukendte adresser, i forbindelse med et voldeligt overfald hvor kvinden slog på en 64-årig mand fra Tølløse.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Den 64-årige mand mistede balancen efter at være slået og faldt om på gulvet i forretningen, hvor volden foregik. Voldsofret brækkede en arm ved faldet.

Politiet løslod hurtigt den 40-årige mand, der ikke var involveret i volden.

Den 30-årige kvinde sad fortsat i politiets varetægt, torsdag formiddag men forventes at blive løsladt i løbet af torsdagen, idet hun har tilbragt natten i detentionen grundet beruselse. Voldssagen behandles senere i retten.

I forbindelse med politiets tilstedeværelse på stationen blev yderligere en person kontaktet. En 33-årig mand var kraftig beruset/påvirket og blev derfor lagt i detentionen i nogle timer, før han igen blev lukket ud.

Dernæst var roen genoprettet på stationen, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.