Mor “glemte” sin datter efter tyveri i butik

VIBY: En mor og en datter blev sigtet for tyveri, efter at de i går kl. 16.19 havde været på tyvetogt i Spar på Grøfthøjparken i Viby.

(Modelfoto: Allan Andersen)

En kunde fattede mistanke til mor og datter, der gik ind og ud af butikken flere gange. Da købmanden ville se nærmere på sagen, tog moren, en 35-årig kvinde, en pose med stjålne varer ud af bilen og skyndte sig at køre væk.

Tilbage stod den 16-årige datter, der nu var på vej ud af butikken med en taske fuld af stjålne varer. Hende nåede medarbejderne dog at få fat i. Da politiet kom frem, erkendte pigen, at hun og moren havde stjålet fra butikken, ligesom de også havde været i Netto i Beder for at stjæle.

Betjentene sigtede pigen for tyveri og kørte hende hjem til sin mor, der også blev sigtet for tyveri.