Motorvej spærret efter stenkast fra bro.

ODENSE: Fyns Politi modtog natten til lørdag kl. 03.09 en anmeldelse fra en bilist der var tæt på, at påkøre en større sten som muligt var blevet kastet fra motorvejsbroen ved Spedsbjergvej. Bilisten nåede at undvige stenen.

(Arkivfoto: Local Eyes)

Kort efter blev formentlig samme sten påkørt af en lastbil, men der skete kun mindre materiel skade. Fyns Politi var kort efter tilstede med flere patruljer og undersøgelserne er her til morgen blevet genoptaget.

Herunder er motorvejen i østlig retning delvist spærret mellem afkørsel 53 og 52 ligesom der er afspærret på motorvejsbroen ved Spedsbjergvej.

Undersøgelserne vil pågå nogle timer endnu.

Der er ingen anholdte eller mistænkte i sagen.

Fyns Politi vil gerne høre fra vidner der har befundet sig på motorvejen eller ved Spedsbjergvej og Blommenslyst området omkring kl. 0300 eller tidligere og evt. har set køretøjer eller personer udvise mistænkelig adfærd.