Politi opretter fanzone før OB-Brøndby kamp søndag

(Arkivfoto: Allan Andersen)

ODENSE: Når OB søndag spiller superligakamp på hjemmebane mod Brøndby vil op mod 2.300 Brøndby-tilhængere følge kampen. Derfor bliver Nørregade søndag fra klokken 13-17 omdannet til fanzone for de mange tilrejsende fans.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Fyns Politi forventer, at de mange Brøndby-fans vil ankomme til Odense i løbet af eftermiddagen op til kampstart klokken 18.

En stor del af de mange fans vil samles i Nørregade, som vil være afspærret fra Østre Stationsvej til Asylgade. Når tidspunktet for kampen nærmer sig, vil politiet følge både OB og Brøndby fans ud til stadion.

-Vi regner med, at mange Brøndby-tilhængere ankommer med toget midt på eftermiddagen. Vi har gode erfaringer med, at de nemt kan gå fra banegården til den nærliggende Nørregade, hvor de kan hygge sig op til kampen, siger politiinspektør Lisbeth Fried, Fyns Politi.

Som ved tidligere lejligheder vil Fyns Politi også på søndag være synligt til stede i gadebilledet både før, under og efter kampen. Politiet forventer omkring 12.000 tilskuere til kampen på EWII Park.

-Vi har ikke nogen underretninger om uro eller lignende i forbindelse med kampen på søndag, så vi håber på, at de mange fodboldfans får en rigtig festlig og fornøjelig dag og aften i Odense. Vi vil dagen igennem også være til stede med vores let genkendelige dialogbetjente i gule veste, siger Lisbeth Fried.