39-årig tyveknægt afsløret af ‘Find My Mac’

HUMLEBÆK: Onsdag formiddag kl. 09.51 fik Nordsjællands Politi en anmeldelse om at der i en lejlighedsopgang på Oscar Bruunsvej befandt sig en stjålet Macbook computer, og spøjst nok boede der også en velkendt langfingret 39-årig mand i netop denne opgang.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Politiet undersøgte nu ved henvendelse i de øvrige lejligheder i den udpegede opgang, afsløret via ‘Find my Mac’, om computeren skulle være der – det var den ikke.

Politiet ville derfor meget gerne i kontakt med den 39-årige mand som dog ikke åbnede ved politiets henvendelse på adressen – men med hjælp fra en låsesmed kom betjentene så ind i lejligheden hvor den 39-årige mand straks blev anholdt.

Betjentene fandt ikke uventet den eftersøgte Macbook, men til gengæld var den ikke alene idet der også var en hel del anden elektronik i lejligheden sammen med bla. et oversavet jagtgevær, ammunition til jagtgeværet, knive og samuraisværd.

Alt i alt skulle der være tyvekoster for mindst 120.000 kroner.

Den 39-årige mand er torsdag blevet fremstillet i grundlovsforhør, og er her blevet varetægtsfængslet.