Mand mistede livet på oversvømmet vejbane

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Midt- og Vestsjællands Politi modtog søndag aften kl. 21.20 en anmeldelse fra en kranvogn, der havde mistet forbindelsen til en person, som havde bedt om assistance. Den pågældende var angiveligt kørt i grøften på grund af vand på kørebanen i området omkring Lyngvej ved Vesterlyng i Kalundborg Kommune.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Politiet sendte indledningsvis en hundepatrulje til stedet, og da det viste sig helt umuligt at komme frem til den forulykkede bil, blev der efterfølgende rekvireret en redningshelikopter og en redningsbåd til området.

Kl. 00.30 blev manden fundet et stykke fra den forulykkede bil. Han blev i helikopter bragt til Rigshospitalet, hvor hans tilstand blev betegnet som kritisk.

Den pågældende afgik natten til mandag ved døden. Politiet kan oplyse, at der er tale om en 60-årig mand fra Svinninge. Familien er underrettet.

Politiet er fortsat i gang med at klarlægge det nærmere hændelsesforløb