Politi: Hvem er denne formodede røver?

I sidste uge blev to borgere ved to forskellige anledninger udsat for en særdeles ubehagelig oplevelse, da de blev passet op på gaden i Rungsted Kyst af et par mænd, som med kniv truede dem til at udlevere deres værdigenstande.

Gerningsmændene stak efterfølgende af i en stjålet bil, hvor der i alt sad fire personer i.

Da de to gaderøverier blev foretaget på nogenlunde samme måde, og da der er sammenhæng i signalementerne af både gerningsmændene og bilen, er Nordsjællands Politi ret overbeviste om, at gerningsmændene bag røverierne er de samme.

Bilen er fundet efterladt, men Nordsjællands Politi vil naturligvis også gerne finde de personer, der har siddet i den sidst.

Bilen er undersøgt for spor og for DNA, men Nordsjællands Politi har også fremskaffet overvågningsbilleder af en af de formodede gerningsmænd, som er omtrent 16-20 år gammel og af en højde en del under gennemsnittet. Han er desuden lys i huden og taler dansk med accent.

Hvis nogen ved, hvem manden på billedet kan være, sidder Nordsjællands Politi klar på telefon 114.