To anholdt: Mistænkt for omfattende tyverier fra biler

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Nordjyllands Politi foretog i nat anholdelse af to udenlandske mænd, som man mistænker for at stå bag tyveri fra flere biler i Vest- og Nordjylland.

(Modelfoto: Allan Andersen)

24. oktober, klokken 01.17, foretog en af politiets patruljer standsning af en dansk indregistreret bil i Kaas. I bilen befandt sig to udenlandske mænd, der over for politi-patruljen havde svært ved at redegøre nærmere for deres færden.

Og med de mange tyverier fra personbiler hen over hele sidste uge i baghovedet besluttede betjentene sig for at ransage køretøjet. Og det gav pote. I bilen fandt politifolkene flere remedier til at foretage indbrud og tyveri fra biler.

De to mænd blev derfor anholdt med henblik på senere fremstilling i dag.

”Vi efterforsker nu sagen intensivt; og det er klart, at vi efterforsker i retning af, at de kriminelle forhold i både Midt- og Vestjylland og i Nordjylland fra sidste uge, er noget, som de anholdte kan have relationer til,” siger politikommissær Kenneth Ginnerup, der leder politiets efterforskning.

Politikommissæren oplyser, at politiet vil begære de anholdte mænd varetægtsfængslet, og at der senere i dag vil være Grundlovsforhør i Hjørring, hvor politiet – af hensyn til efterforskningen – vil begære dørene lukket.

Nordjyllands Politi har ikke yderligere oplysninger i sagen på nuværende tidspunkt.