Tyve kørte rundt med 300 vejskilte i stjålet trailer

RANDERS: Når man nu engang har sort samvittighed, så er det ikke det klogeste at køre rundt uden lys på og uden nummerplader – så tigger man om at blive stoppet.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Natten til fredag ved midnatstid blev en patrulje opmærksom på en bil fra Grenaavej i Randers SØ og videre på Ebeltoftvej mod sydøst. Bilen påkaldte sig opmærksomhed da den kørte i høj fart, uden nummerplader og med en trailer uden lys.

Da politiet fik standset bilen, så betjentene, at der lå cirka 300 vejskilte i traileren, og på gulvet i bilen lå to nummerplader, som var efterlyst for tyveri. Men ingen af de tre mænd i bilen ville kendes ved hverken de 300 vejskilte eller nummerpladerne i vognbunden.

Den 25-årige fører af bilen forklarede, at han ikke havde kørekort, og at han havde lånt traileren af en ven. De tre mænd i bilen – den 25-årige, en 20-årig mand og en 24-årig mand – blev alle anholdt for mistanke om tyveri af traileren, nummerplader og vejskilte.

Den 25-årige fører bilen blev desuden sigtet for at køre bil, selvom han var frakendt førerretten, og for at køre i påvirket tilstand, da han var påvirket af narko.

Selvom ingen af de tre mænd i første omgang ville kendes ved noget tyveri, kom den 25-årige fører af bilen alligevel på lidt bedre tanker. Han erkendte at have stjålet traileren fra Statoil for nogle dage siden.