Vanvidsbilist flygtede fra trafikuheld

TILST: Tirsdag formiddag kl. 10.28, i krydset ved Viborgvej og Tilst Vestervej i Tilst var to biler involveret i et færdselsuheld og den ene flygtede fra stedet efter en fuldstændig vanvittig kørsel op mod uheldet.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

En 36-årig kvinde krydsede Tilst Vestervej og Viborgvej, da der blev grønt, imens en anden bilist kom kørende i høj fart ad Viborgvej i vestlig retning. Kvinden forsøgte at bremse, men blev påkørt af den anden bil, som flygtede fra stedet.

Der kom umiddelbart ingen personer til skade ved uheldet.

Et vidne forklarede, at han havde set flugtbilisten forud for uheldet i krydset ved Havkærvej og Viborgvej, hvor bilen foretog flere hasarderede overhalinger, overskred en spærrelinje, kørte over for rødt og overhalede flere lastbiler indenom via cykelstien.

Kvinden og øvrige vidner på stedet beskrev bilen som en mørkeblå Passat stationcar og så, at der var to personer i den. De beskrives som:

Føreren: A; mand. mellemøstligt udseende, almindelig af bygning, bleg i huden, sort hår, iført sort tøj.

Passageren: B; mand, kraftig af bygning, lys i huden, sort kort hår

Politiet hører gerne fra vidner på tlf. 114.