16-årig forfulgt af buskontrollører og politiet

ROSKILDE: Mandag formiddag Kl. 09.50 rykkede politiet hurtigt ud til en bus ved stoppestedet Stenkrogen på grund af tumult i bussen.

(Modelfoto)

Det viste sig, at et par billetkontrollører ville kontrollere en ung mands rejsehjemmel, da de nu igen havde truffet ham i en bus. Tidligere på dagen var han løbet ud af en bus ved Ro’s Torv, da han skulle have kontrolleret rejsehjemlen.

Den unge mand ønskede ikke umiddelbart at samarbejde og skubbede den ene billetkontrollør til side og flygtede fra bussen med den anden billetkontrollør bagefter.

Politiet kørte nu sammen med den tilbageværende kontrollør til området ved Roskildevænget, hvor den flygtede buspassager sidst var set. Politiet fik her øje på den unge mand, der igen løb, men nu med politiet efter sig.

I en trappeopgang fik politiet kontakt til en 16-årig ung mand fra Hedehusene, som blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på grund af den voldelige adfærd over for billetkontrollørerne i bussen.

Efter et par timers ophold på politistationen blev den 16-årige løsladt, men kan nu se frem til både en kontrolafgift og en bøde for sin køretur i busserne.