23-årig skudt: Politiet efterlyser bilist som vidne

ESBJERG: Søndag aften blev en 23-årig mand såret af skud,mens han sad i sin bil – nu leder politiet efter et vidne som kan have set gerningsmanden flygte fra stedet.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Syd- og Sønderjyllands Politi håber i forbindelse med efterforskningen af en skudepisode søndag aften i Esbjerg at komme i kontakt med en bilist, der klokken cirka 21.43 passerede krydset Strandby Kirkevej og Kronprinsensgade i retning mod øst.

Der var tale om en bilist i et mindre køretøj, som på Strandby Kirkevej måtte stoppe kørslen og holde tilbage for en mørk bil, sandsynligvis en ældre Audi, der bakkede ud fra Kronprinsensgade og fortsatte i østlig retning ad Strandby Kirkevej.

Da der var tale om en opsigtsvækkende opførsel i trafikken, håber politiet, at bilisten i det mindre køretøj kan huske hændelsen og forhåbentlig bidrage med oplysninger om Audiens videre færd.

Oplysninger kan gives på 1-1-4.