62-årig forsøgte at forhindre ransagning

SVINNINGE: Mandag kl. 10.30 ville politiet foretage en ransagning af bopælen tilhørende en 62-årig kvinde fra Svinninge for at lede efter en 31-årig mand uden fast bopæl.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Kvinden stillede sig flere gange i vejen for de tilstedeværende politifolk, som også blev hevet i tøjet under ransagningen efter den 31-årige mand.

Kvinden begyndte også at råbe op og bestred, at politiet havde ret til at foretage ransagningen, hvorfor politiet til sidst måtte anholde kvinden og anbringe hende midlertidigt i en patruljebil ilagt håndjern, så politiet kunne gennemføre ransagningen.

Kvinden blev derfor sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om at lægge hindringer i vejen for politiet. Da politiet kort efter på stedet fandt den 31-årige mand, som blev anholdt som mistænkt for bedrageri i forbindelse med en bilhandel i Tølløse i starten af oktober 2017, blev den 62-årige kvinde straks løsladt ved sin bopæl.

Hun kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres. Den 31-årige mand er fortsat i politiets varetægt, idet han skal fremstilles i grundlovsforhør kl. 10.00 med krav fra anklagemyndighedens side om varetægtsfængsling igen.

Han har tidligere været varetægtsfængslet for tilsvarende bedragerisager, men er fortsat med at bedrage bilsælgere efter løsladelsen.