85-årig snydt af kvindelig tricktyv

HOLTE: Mandag eftermiddag kl. 14.03 anmeldte en 85-årig kvinde, at hun netop havde haft besøg af en udenlandsk kvinde, der under påskud af at samle ind til børn, fik sneget sig ind i den 85-årige kvindes lejlighed.

(Nordsjællands Politi)

Den 85-årige blev dog efterfølgende mistænksom og bad kvinden om at forlade stedet.

Herefter opdagede den 85-årige, at flere smykker var fjernet fra soveværelset, muligvis af en anden gerningsmand.

Den udenlandske kvinde beskrives som A;
Kvinde, østeuropæisk af udseende, 20-25 år, 160-170 cm, almindelig af bygning, hvid i huden, sort, mellemlangt hår, yderligere kendetegn: Fremstod generelt meget nydelig, talte halvt engelsk, halvt tysk, iført mørk jakke og mørk nederdel til under knæene, medbragte en folder med tal på