Biltyv jagtet og bidt af politihund

BOESLUNDE: En biltyv blev lørdag fanget i toppen af et træ, og bidt da han gjorde modstand under anholdelsen.

(Foto: Rigspolitiet)

Den 12.november fik politiet en anmeldelse om, at en personbil var stjålet, men natten til lørdag klokken 01.08 mødte en patrulje så den stjålne bil, som de kørte efter på Carl Medingsvej i Skælskør.

Gerningsmændene standsede bilen og løb fra stedet, men patruljen satte efter idet gerningsmændene ikke havde set efter hvilken patruljevogn som havde stoppet dem – det var en hundepatrulje og en politihund blev straks sat ind i jagten på de to flygtende.

Først satte hunden snuden i et spor på en mark og spænede 300 meter af sted mod noget vand. I kanten lå et par handsker. Hundene fik lov at lede efter nyt spor, og snart gav den hals ved en 20-årig mand, der sad i toppen af træ. Patruljen råbte manden an, og han kom modvilligt ned.

I forbindelse med anholdelsen gjorde manden et udfald mod både betjenten og hunden, så derfor blev han bidt i venstre underarm. Derefter blev han anholdt uden yderligere problemer og sigtet for biltyveri.