Fire mænd fra ‘Fogedretten’ var fra Fogedretten.

AARHUS: Formodede tricktyve var i virkeligheden lokale myndigheder, og ikke tricktyve.

(Modelfoto: Allan Andersen)

I tirsdagens døgnrapport gjorde Østjyllands Politi opmærksom på, at en kvinde havde anmeldt et tricktyveri på sin adresse på Niels Juels Gade i Aarhus N. Hun havde forklaret, at fire mænd havde opsøgt hende i hendes lejlighed fredag d. 24. november om morgenen.

Her havde de sagt, at de var fra fogedretten, og at de havde et økonomisk mellemværende med kvindens udlejer. Og hvis ikke hun betalte, ville de lukke for vandet. Kvinden fulgte med mændene ned på Tordenskjoldsgade, hvor hun hævede 2000 kroner til dem.

Østjyllands Politi har siden været i kontakt med flere myndigheder i Aarhus. Det viser sig, at de fire mænd helt rigtigt var fra fogedretten, fra Aarhus Kommunes afdeling for varme og en låsesmed.