Forsøgte at flygte med narko i bilen

TILST: Det skulle egentligt have været en stille og rolig rutinekontrol, da en patrulje i går kl. 19.10 ville standse en bil på Tilst Vestervej, men i stedet udviklede det sig til en jagt både i bil og til fods.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Da betjentene vendte deres patruljebil for at stoppe bilen, gassede den i stedet op og forsøgte at køre fra politiet i høj fart. Turen endte dog hurtigt, da bilen omkring Søhøjen røg op over en kantsten og ikke kunne køre længere.

En mand flygtede til fods og en af betjentene løb straks efter ham, mens den anden betjent tog sig af de to mænd, der stadig stod ved bilen. Efter en længere eftersættelse til fods, mistede betjenten til sidst manden af syne. Imens begyndte de to mænd at vise provokerende adfærd i bilen. Den ene råbte ”svin” efter betjenten, mens den anden stak en mobiltelefon op i ansigtet på betjenten og begyndte at filme.

En ekstra patrulje kom til og fik ransaget bilen. Her fandt de en pose kokain gemt i ventilationen på bilen og en klump hash på den ene mand. Begge blev anholdt. De ene, en 22-årig mand blev sigtet for besiddelse af narko og efter ordensbekendtgørelsen for at kalde betjenten for ”svin”. Den anden, også 22 år, blev sigtet for at forstyrre politiets arbejde ved at stikke en mobiltelefon helt op i ansigtet på betjenten. Politiet leder stadig efter den tredje person, der undløb fra stedet.