Hasarderet kørsel endte med påkørsel af bil og hæk

ÅBYHØJ: Nogle mænd kørte særdeles hasarderet rundt i bil i Åbyhøj, søndag eftermiddag. Det endte i en godt smadret – og iøvrigt lånt – bil.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Deres vilde kørsel endte i en hæk kl. 17.13 på Haslevej, efter de havde påkørt en bil. Mændene kom kørende i høj fart, da de pludseligt trak over i modsatte kørebane og var tæt på at ramme en motorcyklist.

Herefter overhalede mændene en bil, ført af en 66-årig kvinde, indenom og ramte den på siden, inden de kørte ind i et skilt og en lysstander og endte i hækken, hvorefter flere mænd flygtede fra bilen i alle retninger.

Politiet fandt hurtigt frem til ejeren af bilen, som havde lånt bilen ud til en ven.

Ham fik politiet også fat i, og han erkendte, at han havde været i bilen men forklarede at han ikke selv havde kørt bilen, og han ikke kendte de andre mænd, der var med.

Nu skal de nærmere undersøgelser vise, hvem der var med i bilen, og hvem der kørte den. Ingen kom umiddelbart til skade ved den vilde kørsel, men muligvis har et venskab fåët ridser i lakken efter ødelæggelserne med den lånte bil.