Indbrud i flere udenlandske lastbiler

Mandag morgen fik Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi tre anmeldelser om indbrud i lastbiler, hvor der bla. var skåret presseninger op og stjålet forskelligt gods.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Klokken 06.00 ringede en ukrainsk chauffør, som holdt med sin lastbil på Tuelsø rasteplads ved Sorø, og anmeldte, at ukendte gerningsmænd på et tidspunkt i løbet af natten havde skåret presenningen op på hans lastbil. Der er formentlig stjålet cd’er og lp’er.

Klokken 07.01 var det en bulgarsk lastbilchauffør, der havde holdt for natten på Storebæltsvej i Korsør, der anmeldte et indbrud. Også her var presenningen skåret op, og der er stjålet en palle med ukendt gods.

Igen klokken 07.10 indløb en anmeldelse fra en rumænsk chauffør, som holdt på Dronninghave ved Eskilstrup. Også her havde der været indbrud i lastbilen, og der var stjålet nogle kasser med ukendt gods.