Mand havde problemer med hvem han egentlig var

KØGE: Natten til tirsdag, kl. 01.10 kontrollerede en patrulje nogle personer, som opholdt sig ved en tankstation i transportcentret. Det medførte at en mand først var en person, og pludselig var han så en anden….

(Modelfoto: Allan Andersen)

Den ene person oplyste at være en 27-årig mand fra Vordingborg, da politiet kontrollerede ham, var han i besiddelse af et knojern og en peberspray. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af våbenloven, hvilket han straks erkendte sig skyldig i.

Ved nærmere kontrol af hans personlige forhold, viste det sig, at han i forvejen var efterlyst af politiet til fremstilling i fogedretten, hvorfor politiet frihedsberøvede ham med henblik på fremstilling i fogedretten – og så skete der noget besynderligt.

Den sigtede måtte nu erkende, at han faktisk ikke var den person, som han udgav sig for at være, men reelt en 26-årig mand fra Horbelev. Han blev derfor yderligere sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om, at en uskyldig blev sigtet for en våbenlovsovertrædelse, som den uskyldige ikke havde begået.

Den 26-åriges personlige forhold blev nu grundigt undersøgt, hvorefter det viste sig, at han selv siden august 2017 var eftersøgt af politiet til afsoning af en frihedsstraf.

Den 26-årige blev derfor som afslutning på kontrollen afleveret til Kriminalforsorgen til afsoning af frihedsstraffen og kan nu i fred og ro vente på nærmere besked fra politiet om, hvordan nattens sigtelser forventes afgjort.