To dræbt i voldsomt frontalt sammenstød

SINDING: Tre biler var impliceret i et alvorligt færdselsuheld, som fandt sted på hovedvejen mellem Holstebro og Herning ved 15-tiden søndag. To blev dræbt ved ulykken, og fire blev kørt til behandling på sygehuset med lettere skader.

(Arkivfoto: Local Eyes)

Kort efter kl. 15.00 modtog Midt- og Vestjyllands Politi en anmeldelse om et alvorligt færdselsuheld på hovedvejen mellem Holstebro og Herning ved Sinding. Tre biler var impliceret i ulykken på stedet som var syd for Sinding, hvor der lige nu anlægges ny motorvej.

Ifølge politiets oplysninger skete ulykken, da en bil på vej i sydgående retning trak over i modsatte kørebane. Her kørte den frontalt ind i en anden bil, som derved kom til at snurre rundt på kørebanen. Her blev den påkørt af en tredje bil.

Førerne i de to biler, som kørte frontalt sammen, blev dræbt på stedet. De pårørende er underrettet om de tragiske dødsfald.

Den ene fører var en 57-årig mand fra Struer, den anden en 41-årig kvinde fra Aulum. I kvindens bil sad også hendes to børn, som blev kørt til behandling på sygehuset med overfladiske knubs. I den tredje bil sad to personer, som ligeledes blev kørt til sygehuset med lettere skader.

Vejen blev helt afspærret som følge af ulykken, og bilinspektøren var senere på dagen i gang med de tekniske undersøgelser på stedet. Politiet har ikke yderligere oplysninger om ulykken på nuværende tidspunkt.