16-årig bilist i livsfare – smadrede bil ind i træ

DIANALUND: En 16-årig dreng fra Køge svæver i livsfare, efter han forulykkede med en uindregistreret bil fredag eftermiddag.

(Foto: Local Eyes)

Den 16-årige blev hårdt kvæstet da han mistede kontrollen over den uindregistrerede bil og kørte ind i et træ på Dianalundvej – ifølge politiet har drengen pådraget sig brækkede knogler og indre blødninger ved soloulykken.

Brandvæsen, ambulancer, akutlæge, politi og en lægehelikopter ankom hurtigt til stedet hvor den 16-årige dreng blev klippet ud af bilen, og behandlet i ambulancen inden han blev overført til lægehelikopteren som kort efter satte kursen mod Rigshospitalets Traume Center.

Drengen var fører af bilen, som ikke havde nogen nummerplader og som har vist sig at være uindregistreret. Hvor drengen har bilen fra er nu ved at blive undersøgt af politiet, en bilinspektør har været på stedet og bla. undersøgt bilen for tekniske fejl.

Ulykken er sket med voldsom kraft, og det formodes af Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi at ulykken er udløst af høj fart og manglende erfaring.

(Foto: Local Eyes)