Brækkede armene: Pusher sprang ud fra 2. sal i vild flugt

GREVE: Tirsdag eftermiddag kl. 15.00 henvendte en specialpatrulje sig ved en 2. salslejlighed i Gersagerparken for at foretage en ransagning, fordi politiet mistænkte personer der opholdt sig på stedet for at være i besiddelse af euforiserende stoffer.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

 

I forbindelse hermed sprang en 24-årig mand fra Greve ud ad vinduet på 2. sal og pådrog sig i den forbindelse kvæstelser på begge arme.

Venner til den 24-årige forsøgte at få ham samlet op i et køretøj, men forgæves, hvorefter politiet tog sig af den tilskadekomne og fik ham i en tilkaldt ambulance bragt til et sygehus, hvor han blev indlagt til behandling for diverse knoglebrud.

Ved ransagningen fandt politiet en joint og ca. 4½ gram hash, og ved visitation af den tilskadekomne fandt betjentene et femcifret kontantbeløb på sig, ligesom han også var i besiddelse af ca. 10 gram kokain.

Den 24-årige blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, idet politiet ud fra fundene mistænkte ham for at handle med euforiserende stoffer.

Størstedelen af kontanterne beslaglagde politiet, da SKAT kunne oplyse, at den 24-årige havde en større gæld til det offentlige. Den 24-årige er løsladt igen og vil høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.