Buspassager spillede høj musik og spyttede passager i ansigtet

AARHUS: En 56-årig mand fra Viby henvendte sig i går på politistationen i Aarhus for at anmelde en episode fra bussen kort tid forinden mellem kl. 10.00 og kl. 12.00, hvor han var blevet spyttet i ansigtet.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Den 56-årige forklarede, at han havde siddet i linje 14 i Aarhus, da han henvendte sig til en mandlig medpassager, der lyttede til musik på sin mobiltelefon. Musikken var høj, og derfor bad den 56-årige manden om enten at skrue ned eller tage høretelefoner i ørene.

Buschaufføren bad om det samme, da mandens musik generede øvrige passagerer, men det nægtede manden, der i stedet kvitterede med en spytklat i ansigtet på den 56-årige. Han nåede at forlade bussen med det samme, da den holdt ind på Harald Jensens Plads.

Han beskrives som:
45-50 år
Ca. 180 cm.
Almindelig af bygning
Mellemøstligt udseende
Mellemlangt, sort krøllet hår

Et vidne fra bussen kunne også fortælle om episoden og forklarede, at manden også havde truet den 56-årige med tæsk. Vidnet beskrev gerningsmanden som:

20-25 år
Ca. 180 cm.
Almindelig af bygning
Mellemøstligt udseende
Sort hår opsat i en knold bag på hovedet
Iført mørk jakke

Østjyllands Politi hører gerne fra borgere, der kan have set manden, på 114.