Butikker overmalet med pro-palæstinensisk graffiti

ESPERGÆRDE: Et g​roft hærværk har henover natten til torsdag ramt en række butikker i Espergærde Centret. Der er bla. lavet pro-palæstinensisk graffiti på facaderne.

(Modelfoto: Allan Andersen)

I løbet af natten til torsdag blev syv butikker i Espergærde Centret udsat for groft hærværk, idet de havde fået knust en eller flere facaderuder med sten, ligesom der på flere af butikkerne også var lavet pro-palæstinensisk graffiti.

Politiet efterforsker nu sagen, men allerede nu tyder det på, at butikkerne er tilfældigt udvalgte mål.

– Der er intet, der peger på, at de ramte butikker er nøje udvalgt. De har uheldigvis for dem bare ligget op af hinanden, da gerningsmanden eller gerningsmændene valgte at begå hærværket. Nu skal vi blandt andet kigge overvågningen igennem, og hvis nogen ligger inde med oplysninger, der kunne have vores interesse, hører vi meget gerne fra dem på 114 eller via vores app ”Politi”, fortæller politikommissær Henrik Sejer fra Nordsjællands Politi.

Nordsjællands Politi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til hændelsen.