Hovsa: Tre mænd stjal maskine med GPS-tracker

GADSTRUP: Natten til fredag kl. 03.14 fik politiet en anmeldelse fra en opmærksom anmelder, som forinden havde undret sig over, at der var tændt lys ved en lagerhal på Køgevej.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Da han undersøgte det nærmere, kørte to biler derfra med høj hastighed. Anmelderen kunne efterfølgende konstatere, at der manglede et par biler og en minilæsser, og at metalporten ind til stedet var opbrudt.

Politiet kørte til stedet for at undersøge stedet nærmere for eventuelle spor og fik i den forbindelse oplysninger om, at minilæsseren kunne spores til Vordingborg-området.

Med assistance fra Sydsjælland og Lolland-Falsters politi fik politiet i Vordingborg-området kontakt til bl.a. minilæsseren samt tre mænd, der alle blev anholdt som mistænkte for at have begået tyveriet i Gadstrup.

De anholdte er en 24-årig mand fra Køge, en 24-årig mand fra Nykøbing F og en 37-årig mand fra Birkerød, som alle vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde som sigtede for tyveriet fra stedet.