Lig fra Møn identificeret: 34-årige Bettina fundet død

(Arkivfoto: Allan Andersen)

KELDBY: 16. november blev den 34-årige Bettina Arnsfeldt Olsen meldt savnet, og politiet fandt et lig d. 24. november i hendes lejlighed – liget er nu med sikkerhed identificeret som den 34-årige kvinde.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Fredag den 24. november fandt politiet et lig i Keldby på Møn. Det var et kvindelig, og umiddelbart formodede politiet, at det drejede sig om en 34-årig kvinde, der var meldt savnet den 16. november.

– Vi har nu endeligt identificeret liget, og det drejer sig om den 34-årige Bettina Arnsfeldt Olsen, som også var kvinden, der blev meldt savnet den 16. november, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen.

Det er ikke muligt at sige noget om dødsårsagen, for undersøgelserne er endnu ikke afsluttet.

– Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har indtil videre ikke yderligere kommentarer til sagen, slutter Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Tidligere har der i flere medier været kritik af at politiet ikke fandt liget tidligere i lejligheden, men her har bla. familiemedlemmer oplyst at også de har været i lejligheden uden at opdage liget, som altså først blev fundet d. 24.november af betjente fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi og nu er endeligt identificeret som den 34-årige Bettina Arnsfeldt Olsen.