Narkobilist flygtede fra politiet og kørte galt

TILST: En 24-årig mand forsøgte i nat at flygte fra politiet i sin bil, men endte i stedet med at køre galt på Tilst Vestervej.

(Modelfoto: Allan Andersen)

Klokken var omkring 1.20 natten til onsdag, da en patrulje forsøgte at bringe den 24-åriges bil til standsning. I stedet gassede manden op og kørte i høj fart væk med politiet bag sig. Kort efter mistede den 24-årige kontrollen over sin bil i et sving og ramte ind i et stengærde.

Da betjentene henvendte sig til ham, forsøgte han først at snyde politiet ved at vise en andens kørekort. Det gennemskuede betjentene dog, og de fik ham anholdt og sikret hans rigtige identitet.

Det viste sig, at den 24-årige var påvirket af stoffer, og at han var frakendt sit kørekort. Ud over sigtelser for narkokørsel og for at køre uden kørekort, blev han også sigtet for at flygte fra politiet og for at opgive falsk navn.