Narkohunden Pablo bortført: Nu opgiver politiet sagen

Østjyllands Politi har valgt at frafalde sigtelserne på to mænd i forbindelse med sagen om tyveriet af narkohunden Pablo, der fik en del medieomtale tidligere på året. Efterforskningen bliver nu foreløbigt standset, da det ikke har været muligt at finde tilstrækkelige beviser

(Privatfoto)

Hunden blev stjålet i to omgange i maj i år fra en adresse i Aarhus Nord.

I forbindelse med efterforskningen blev hunden fundet i en lejlighed i Sabro.  I samme lejlighed befandt to mænd sig, der begge blev sigtet for tyveriet.

De nægtede begge at have stjålet hunden og forklarede, at de blot havde overnattet i lejligheden. Da den videre efterforskning ikke har kunnet afkræfte mændenes forklaring, er sigtelserne nu frafaldet.

Hverken vidner eller yderligere spor har kunnet lede til mulige gerningsmænd, og efterforskningen af sagen er nu foreløbigt stillet i bero.