Patrulje spottede gammel bekendt uden kørekort

AALBORG: Det plejer både at være hyggeligt og rart, når man tilfældigt møder gamle bekendte – især i julemåneden, hvor stemningen er mild og præget af traditioner. Den holdning deler en gammel bekendt af ordensmagten dog næppe.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Det var nok ikke den oplevelse en bilist havde søndag kl. ca. 14.30, da han parkerede på en P-plads på Odinsgade i Aalborg.

Han parkerede nemlig ved siden at en civilpatrulje, der mente at kende føreren godt nok til at vide, at han da vist ikke havde noget kørekort.

En hyggelig snak afklarede da også, at denne fornemmelse var god nok – bilisten havde stadig intet kørekort. Og da snakken nu var så hyggelig, så kunne civilpatruljen også ligeså godt få at vide, at han også havde en mindre pose med kokain.

Denne pose kokain blev – på trods af julen – konfiskeret.