Politibil smadret: Bilist hamrede ind i afspærring ved trafikuheld

KVÆRNDRUP: Svendborgmotorvejen var onsdag aften helt afspærret mod Odense, efter et trafikuheld udviklede sig voldsomt idet en patruljevogn på uheldsstedet også blev påkørt. 

En patruljevogn fra Fyns Politi var onsdag aften involveret i en trafikulykke på Svendborg Motorvejen, patruljevognen dækkede ved 19-tiden af for betjente og redningsmandskab som arbejdede på et uheldssted hvor der kun var sket materiel skade.

Det ændrede sig pludselig særdeles voldsomt, da en en kvindelig bilist med voldsom kraft ramte patruljevognen på trods af tændte blå blink på køretøjet.

– Mens vi er ved at afvikle det situation, holder patruljevognen i anden vognbane med blink på for at skærme af. Så kommer der en bil syd fra og kører direkte ind i patruljevognen, siger Steen Nyland, der er vagtchef ved Fyns Politi til Fyens.dk.

Den kvindelige fører af personbilen måtte klippes fri af sin bil, og hun er onsdag aften bragt til Odense Universitets Hospital til behandling, det er endnu ikke oplyst om hvorvidt kvinden kom noget alvorligt til.

Betjentene befandt sig ikke i patruljevognen, da den blev påkørt og er ifølge de foreløbige oplysninger ikke kommet noget til ved ulykken.