Politiet ophæver forbud mod ophold i rockerklubhus i Randers

Der er nu ikke længere forbud mod at opholde sig i Bandidos’ klubhus i Randers. På baggrund af Rigspolitiets overordnede vurdering af konflikten mellem Satudarah og Bandidos, vurderer Østjyllands Politi, at der ikke længere er baggrund for at kræve rockerklubhuset lukket.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Forbuddet mod at opholde sig på adressen på Havrevej i Randers blev indført den 10. november på baggrund af konflikten mellem de to rockergrupperinger. Siden er forbuddet blevet forlænget af flere omgange. Konflikten er stadig verserende, men risikoen for angreb på klubhuse er ikke længere stor, vurderer politiet.

Derfor blev forbuddet ophævet fredag.

– Lige nu er vores vurdering, at risikoen for angreb på rockerklubhuset i Randers er af en sådan karakter, at der ikke er grundlag for at opretholde forbuddet. Men vi holder fortsat nøje øje med situationen og rockermiljøet. Og vi er klar på at lukke klubhuset igen, hvis det bliver nødvendigt, siger politiinspektør René Raffo fra Østjyllands Politi.