Teenagere stjal bil: Stoppet med sømmåtter af politiet

SLAGELSE: En bil blev stjålet af to teenagere for næsen af ejeren – det endte i et færdselsuheld hvor den stjålne bil blev smadret.

(Modelfoto)

En mand fra Venslev Enghavevej i Rude fik en overraskelse lørdag kl. 11.46, da hans bil forsvandt fra indkørslen, da han skulle til at skifte til vinterdæk. Nøglerne sad i bilen, og da han vendte ryggen til, sprang to personer ind i bilen og kørte væk fra stedet.

Manden fik hurtigt startet sin anden bil og kørte efter tyvene og her kontaktede han politiet om tyveriet og eftersættelsen.

Tyvene kørte ad Sandved videre mod Sorø, hvor politiet stødte til. Bilen blev standset med stopsticks, så den punkterede, fortsatte ind i et skilt og videre ud i et kryds, hvor den ramte en anden bil.

Ingen kom til skade, men de to personer i bilen – en 17-årig mand fra Nyrup og en 16-årig pige fra Stokkemarke – blev anholdt og sigtet for brugstyveri. Manden blev senere overført til Midt- og Vestsjællands Politi, hvor han var eftersøgt for en voldssag.