Tricktyv snuppede kreditkort fra 39-årig kvinde

VIBY SJ: Tirsdag kl. 12.40 anmeldte en 39-årig kvinde fra Viby Sj., at hun mandag eftermiddag kl. ca. 16.15 havde fået stjålet sin skuldertaske med bl.a. pung og betalingkort fra forsædet på sin bil ved en børneinstitution.

Da hun skulle til at sætte sig ind i bilen, inden hendes barn kom til stedet, blev hun kontaktet af en fremmed mand, der spurgte om vej til kulturhuset i Viby. Hun forklarede ham vejen, hvorefter han gik i den retning.

Barnet var herefter kommet ud i bilen, hun kørte derfor fra stedet og opdagede først ca. 15 minutter senere, at skuldertasken var blevet stjålet fra forsædet. Da hun ville spærre sit betalingskort, kunne banken oplyse, at kortet allerede var blevet misbrugt på en tankstation samt i en hæveautomat til et samlet beløb på ca. 2350 kr.

Den fremmede mand blev beskrevet som:
A: Mand, Østeuropæisk af udseende, 37-42 år, 185-190 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Kronraget / skaldet, Yderligere kendetegn: skægstubbe, talte gebrokkent dansk, Talte: Dansk med accent, Iført: armygrøn dynejakke, men han havde ikke haft mulighed for at stjæle tasken.

Politiet mistænker ham derfor at have været i ledtog med en anden person, som den 39-årige ikke har bemærket.

Lokalpolitiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket manden i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.