21-årig mand anholdt: Stjal pengekassette i Netto

ASNÆS: Tirsdag aften blev en 21-årig mand fra Helsinge anholdt, og sigtet for et tyveri af en pengekassette fra Netto i Asnæs Centret.  Han tilsted desuden også at være gerningsmand til et lignende tyveri for nyligt.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

Midt- og Vestsjællands Politi blev tilkaldt kl. 20.27 til Netto på Centervejen i Asnæs på Nordvest Sjælland, anmeldelsen lød på et tyveri idet en ung mand havde snuppet en pengekassette fra en af butikkens kasser. Kassetten havde ikke været låst, og derfor kunne tyven stikke af med den fra stedet.

Via butikkens videoovervågning fik betjentene stykket et signalement sammen, og da en patrulje ved 21-tiden  kiggede ind på et spisested fik en ung mand pludselig meget travlt med at komme ud ad bagdøren.

Flugten var dog forgæves, og på baggrund af videoen fra Netto blev den 21-årige mand fra Helsinge sigtet for tyveriet fra kassen. Den 21-årige mand blev også sigtet for overtrædelse af våbenloven, idet han ved visitation blev fundet i besiddelse af en ulovlig kniv.

Pengene var dog væk idet de, ifølge den 21-åriges forklaring, var afleveret til en ubehagelig type som han skyldte penge, ligeledes tilstod han et stort set identisk tyveri for nyligt som derfor blev lagt til sagen.

Efter afhøring blev den 21-årige mand sat på fri fod, men skal senere forklare sig overfor en dommer i en fremtidig retssag.