21-årig sigtet for biltyveri

ASNÆS: Mandag aften stjal fire unge mennesker en varebil, forinden havde de stjålet bilnøglen fra et omklædningsrum. Tirsdag klappede fælden dog for en af tyvene, en 21-årig mand, som nu er sigtet for brugstyveri.

(Modelfoto)

Mandag aften kl 21.52 anmeldte en ærgerlig bilejer et brugstyveri af hans varebil, en Citroen Picasso, der havde stået på parkeringspladsen ved Asnæs Svømmehal. Selve tyveriet blev begået mellem kl. 20.00 og 21.15

Tyvene havde dog stjålet bilen med rette nøgle, efter at have været inde i omklædningsrummet i svømmehallen og her stjålet nøglen til bilen. Et vidne havde efterfølgende set fire personer ved den stjålne bil i Hørve, mandag aften omkring kl. 2100.

Tirsdag eftermiddag kl. 16.56 fik Midt- og Vestsjællands Politi et godt tip om at den stjålne bil nu stod parkeret ved ved Odsherred Kunstmuseum og knap 20 minutter efter klappede håndjernene på en 21-årig mand fra Helsinge som blev snuppet mens han sad i bilen.

Anholdelsen af den 21-årige mand fra Helsinge skete kl. 17.17, og han er nu sigtet for brugstyveri af bil sammen med flere medgerningsmænd.  Den 21-årige blev afhørt af politiet, og blev efterfølgende løsladt. Sagen vil senere finde sin afslutning i retten.