22-årig mand skudt ned: Ramt i begge ben af skud

NÆSTVED: En 22-årig mand er søndag eftermiddag kl. 13.39 blevet skudt i begge ben, manden er udenfor livsfare efter nedskydningen som skete på Mosevej.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

– Vi får klokken 13.39 en anmeldelse om, at en person er blevet ramt af skud i begge ben. Han er ramt i venstre knæ og højre læg, siger vagtchef Søren Østervig fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Ekstra Bladet.

Skudofret er ramt i begge ben, der er afgivet to skud på stedet men det er uklart om begge skud har ramt ofret, eller om skudsårene er forårsaget af en kugle alene.

Det 22-årige mandlige skudoffer er kendt af politiet, men selve motivet bag skyderiet er pt. ukendt. Der er pt. en igangværende konflikt mellem Satudarah og Mongols, samt en konflikt mellem Satudarah og Bandidos i politikredsen – om skyderiet har med dette at gøre er en af de ting som politiet pt. undersøger.