25-årig kvindelig narkobilist endte i have

KLIPPINGE: Natten til fredag kl. 01.50 ville en patrulje kontrollere en personbil, der kørte ad Lykkebrovej i nordvestlig retning. Da politiet aktiverede udrykningssignalerne (blåt blink) for at standse bilen, satte føreren hastigheden op og kørte bl.a. gennem Klippinge med ca. 90 km/t.

(Modelfoto: Allan Andersen)

I en rundkørsel ved Gammel Køgevej / Stationsvej mistede føreren kontrollen over bilen og endte i en have på Stationsvej. Politiet kunne nu anholde en 25-årig kvinde fra Ringsted, som var fører af bilen.

Hun havde ikke noget kørekort og blev i øvrigt skønnet påvirket af narkotika under kørslen.

Ved ransagning af bilen fandt politiet ca. 16 gram hash og knap 1 gram amfetamin, så hun blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserede stoffer. En narkometertest indikerede, at den 25-årige under kørslen var påvirket af hash, amfetamin og kokain.

Efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer og afhøring til sager løslod politiet kvinden, der dog vil høre nærmere fra politiet, når sagerne skal afgøres.