39-årig indbrudstyv sigtet for utallige indbrud

(Modelfoto)

AALBORG: En 39-årig mand fremstilles tirsdag kl. 13.00 i et lukket grundlovsforhør ved Retten i Aalborg. Den 39-årige blev anholdt i går kl. 21.10 efter en målrettet efterforskning, der er gennemført ved Nordjyllands Politi.

(Modelfoto)

– Anholdelsen sker på baggrund af en konkret efterforskning, der har været rettet mod det organiserede indbrudsmiljø, og hvor vi mener, at den anholdte person er gerningsmand til en lang række forhold, der primært er begået i Aalborg-området, fortæller lederen af politiets efterforskning, politikommissær Sune Myrup.

– Vi har sigtet den 39-årige for en lang række berigelsesforhold, der bl.a. består af tyveri og brugstyveri af dyre biler, ligesom han er sigtet for designindbrud i villaer og sommerhuse, forklarer politikommissær Sune Myrup.

– Indbrudskriminalitet er ét af vores vigtigste indsatsområder, og derfor efterforsker vi kontinuerligt på området, og vi forventer i nær fremtid, at vi foretager flere anholdelser på området, pointerer politikommissær Sune Myrup.