51-årig mand varetægtsfængslet efter fund af kokain

AARHUS: Østjyllands Politi fremstillede søndag kl. 10.30 i Retten i Århus, to personer som begge var sigtet for besiddelse af narko.

(Foto: Østjyllands Politi)

Det hele blev skudt i gang via en anholdelse ved en værtshuskontrol på Frijsenborgvej i Risskov, natten til søndag. Her blev en 51-årig mand fundet i besiddelse af en mindre mængde kokain, og fundet førte til en ransagning af mandens bopæl.

Ved den efterfølgende ransagning på den 51-åriges bopæl blev der fundet en større mængde kokain, hvorfor den 51-årige mand og hans samlever, en 57-årig kvinde, blev anholdt og taget med til politigården i Århus.

De to anholdte blev begge fremstillet i et lukket grundlovsforhør ved Retten i Århus kl. 10.30, grundet dørlukningen kan Østjyllands Politi ikke kommentere yderligere på sagen end det allerede oplyste i døgnrapporten.

Resultatet af grundlovsforhøret i Retten i Århus blev at den 57-årige kvinde blev løsladt og den 51-årige mand blev fængslet i 4 uger.