67-årig kvinde dræbt i trafikuheld

AARHUS: Lørdag eftermiddag kl. 17.52 blev en 67-årig kvinde dræbt på stedet i en tragisk trafikulykke på Nordre Ringgade, to andre blev lettere såret ved ulykken.

(Foto: Local Eyes)

Ulykken skete da en 73-årig kvindelig bilist og hendes 67-årige kvindelige medpassager kom kørende ad Nordre Ringgade i østlig retning, og kom frem til lyskrydset Nordre Ringgade – Aldersrovej.

Den 73-årige kørte her frem for grønt for at dreje til venstre ad Aldersrovej, men ulykkeligvis overså hun en modkørende bilist, der påkørte hendes bil direkte i passagersiden – den 67-årige forsædepassager blev dræbt på stedet.

Østjyllands Politi’s teknikere har foretaget undersøgelser på stedet sammen med en Bilinspektør, ligesom en lang række vidner til den tragiske ulykke er blevet afhørt, ligesom de pårørende til den dræbte kvinde er blevet underrettet.