78-årig kvinde offer for klassisk tricktyveri

BENLØSE: Mandag eftermiddag kl. 14.45 var en 78-årig kvinde ude at handle, og blev kort efter opsøgt af et par tricktyve.

(Modelfoto: Nordsjællands Politi)

Efter at have pakket sine varer i bilen kørte kvinden hjem til sin bopæl på Lokesvej. Her blev hun kontaktet af to mænd, der ville have hende til at skrive noget på en blok, hvilket kvinden afviste.

De blev dog på stedet, og den ene plukkede en blomst i forurettedes have, hvilket hun blev vred over og råbte op. De to mænd forlod dernæst stedet, og senere opdagede kvinden, at hendes pung var stjålet fra en taske, ligesom der var hævet penge på hendes kontokort efterfølgende.

Gerningsmændene beskrives som: Mænd, ikke danske, 25-35 år, 170-180 cm høj og begge talte engelsk.

– Det må antages, at gerningsmændene har afluret pinkode på kontokort i forbindelse med den 78-åriges indkøb, og derfor har det været muligt at hæve på kortet efterfølgende. Det er meget vigtigt, at man skærmer for sin indtastning, så afluring ikke kan ske. Dermed sikrer man sig også mod tyveri, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i dagens døgnrapport.