Efterlyst 20-årig mand fundet druknet ved Ringkøbing

Den 20-årige mand, der har været efter savnet siden natten til lørdag, er kl. 14.40 fundet druknet i Ringkøbing Fjord.

(Arkivfoto: Allan Andersen)

En større eftersøgningsaktion fik en tragisk afslutning søndag kl. 14.40, hvor den savnede 20-årige mand blev fundet druknet. Det var en helikopter, der fik øje på manden i et lavvandet sivområde ved Vonå, der har sit udløb i den nordlige ende af Ringkøbing Fjord.

Manden blev bjærget, men redningsmandskabet på stedet kunne straks konstatere, at han var afgået ved døden. Mandens forældre har bekræftet, at der er tale om de 20-årige mand, der har været savnet siden natten til lørdag.

Hundepatruljer, helikoptere, Beredskabsstyrelsen og flere hundrede frivillige borgere har deltaget i eftersøgningen. Der er intet, der tyder på, at der skulle være foregået en forbrydelse, og politiet betragter hændelsen som en tragisk ulykke.