Hestehandler slået eller sparket før dræbende stik

SKIBBY: En 42-årig kvinde fik onsdag forlænget sin varetægtsfængsling med yderligere fire uger, det skete ikke mindst på baggrund af beviser på slag eller spark mod ofret, 53-årige Lars Chr. Frederiksen, hvorefter han blev tilføjet mindst et dræbende stik i ansigtet.

Den dræbte Lars Chr. Frederiksen ses her på et foto fra Facebook, med den varetægtsfængslede 42-årige kvinde. (Foto: Privat/Facebook)

En 42-årig kvinde har onsdag ved Retten i Hillerød fået forlænget sin varetægtsfængling med fire uger for en hestehandlers død i hans hjem i Skibby mellem jul og nytår, men hun nægter sig skyldig i sigtelserne imod hende, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Ofret afgik ved døden i sit hjem på Hovedgaden d. 27. december omkring kl. 23.41, men kvinden blev først anholdt og varetægtsfængslet d. 3. januar – årsagen til dette er endnu ukendt for offentligheden.

Anklagemyndigheden har ifølge Frederiksborg Amts Avis udvidet sigtelsen til også at omfatte tre spark eller slag i ryggen og adskillige stik i hovedet med et endnu ukendt våben. Politiet mangler fortsat drabsvåbnet, og det er bla. en af årsagerne til at politi og anklagemyndighed fortsat holder kortene meget tæt til kroppen.

Kvinden har siden grundlovsforhøret d. 3. januar siddet varetægtsfængslet, og onsdag var der et nyt grundlovsforhør i sagen hvor den 42-årige kvinde er sigtet for at være gerningsmanden til den dødelige vold mod den vellidte 53-årige hestehandler Lars Chr. Frederiksen fra Skibby.

Han drev sin virksomhed med heste- og kreaturhandel fra adressen på Hovedgaden i Skibby, siden han overtog firmaet fra hans far i 1977, Lars Chr. Frederiksen var særdeles vellidt i hesteverdenen og ikke mindst i lokalområdet.