Kan du genkende formodet voldsmand?

Nordjyllands Politi efterlyser nu, med billede, en formodet gerningsmand til vold, der blev begået i Aalborg 7. december 2017. Politiet efterlyser også vidner til episoden.

(Politifoto)

Volden skete om aftenen, cirka kl. 23.15, ude foran Café Frederiksberg på Hadsundvej 1B i Aalborg, hvor den forurettede – en 58-årig mand – blev tildelt et knytnæveslag i hovedet, ligesom han kom alvorligt til skade med sin fod. Foden måtte efterfølgende opereres på sygehuset.

Lederen af politiets efterforskning, politikommissær Kenneth Rodam, oplyser, at politiet nu offentligt efterlyser en yngre mand, da efterforskningen, herunder overvågning og vidneafhøringer, peger på denne person som den formodede gerningsmand til overfaldet.

Manden beskrives af politiet som: yngre, ca. 190 cm høj, slank, lyst hår med skilning i venstre side

”Det er en alvorlig voldsag. Derfor efterlyser vi nu den pågældende mand med et foto,” siger politikommissær Kenneth Rodam, der tilføjer, at politiet også efterlyser vidner, der måtte have overværet episoden.

Hvis man har oplysninger om mandens identitet eller har overværet episoden, så skal man ringe til politiets servicecenter på telefon: 114.

(Politifoto)